Дупли паркинг системи су погодни за скоро сваку зграду. Често се уграђују у стамбене зграде или комерцијалне просторе. Коришћењем дуплих паркинг система, исто паркинг место се двапут користи. Аутомобили се паркирају један на други преко механичког палетног система. Доступни су у различитим изведбама са или без јаме за спуштање система.

Дупли паркинг је савршено решење у случају недостатка места за паркирање. Наши флексибилни механички паркинг системи имају неколико нивоа за паркирање. Сходно томе савршено су прилагођени за подземне гараже, као и за зграде са једним или више домаћинстава. У зависности од модела, могу се паркирати од 2 до 6 аутомобила у једној гаражи. Носивост је од 2000 кг до 2600 кг што значи да је могуће паркирати сваки аутомобил. Лакоћа коришћења је карактеристична за наше дупле паркинг системе: Приступ вашем возилу је само један окрет кључа далеко. Широки асортиман димензија модела који нудимо значи да ћете лако наћи одговарајући паркинг систем. Наше дупле паркинг системе карактеришу: ниски трошкови одржавања, висок степен радне безбедности (Поседује ЦЕ сертификат).

Дупли паркинг системи се деле на зависне и независне. У случају да у вашој згради имате уграђену јаму која дозвољава механичко спуштање возила, то значи да ће се свако паркинг возило може користити независно и флексибилно. То су независни системи и у њих се убрајају С1.6, С1.8 С 22 и С3.

Зависни паркинг системи се уграђују када нема јаме у купу би се спуштала возила. То значи да горњевозило може бити спуштено само ако доњи ниво није заузет. Зависни паркинг системи су поготово погодни за накнадну уградњу. Подразумева уградњу паркинг места без додатних трошкова копања јаме.

Косе плоче на прилазним рампама су подвргнуте великим оптерећењима. На основу нашег искуства развили смо плоче које су се одлично показале приликом коришћења. Ове плоче гарантују висок квалитет и дуг век употребе наших система.
С модели са потребном јамом за укопавање и малом висином таванице
С модели са потребном јамом за укопавање и нормалном висином таванице
S16
S18
S22
S3
В модели без јаме за укопавање
V1
V2