O нama

Car Stackers - Automated Parking


Car Stackers je jeдан од водећих светских произвођача аутоматских и механичких паркинг система. Са преко 20 међународних представништава, нудимо паркинг вам решења широм света. Повећање броја возила доводи до проблема са паркирањем које наши системи брзо безбедно и поуздано решавају. Потрага за паркинг местом је ствар прошлости. Ми знамо како да сведемо трошкове вашег пројекта на минимум. Успешно смо довршили велики број пројеката широм света као и у вашој земљи. Било у функцији извођача радова или консултанта, ми поседујемо врхунско знање о паркинг индустрији и спремни смо да вам помогнемо.

Без обзира на досадашње успехе сваким даном се трудимо да будемо што бољи. Тврдимо: уз нашу помоћ, ваш пројекат биће успешан. Ми вам омогућавамо паркирање максималног броја возила на вашој имовини. Наши пројекти се увек извршавају ефикасно и на време. Нудимо вам најбоље производе савете по најнижој цени. Наш тим стручњака са вишегодишњим искуством ће вам пружити подршку у извршењу следећа 3 корака: анализа паркинг простора-саветовање о паркинг простору-извршење и примена пројекта и уградња аутоматског или механичког паркинг система. Контактирајте нас за бесплатну консултацију.
Асортиман наших производа чине потпуно аутоматизовани паркинг системи, лифтови за аутомобиле, дупли паркинг системи, обртни столови за аутомобиле и камионе. Употребом наших аутоматизованих паркинг система решићете проблем паркирања за до 500 аутомобила. Наши иновативни системи омогућавају потпуно аутоматско паркирање на начин који осигурава максималну уштеду простора. Нашим ауто лифтовима можете комотно транспортовати аутомобиле с једног спрата на други, без употребе утоварне рампе. Дупли паркинг системи су поготово погодни за домаћинства са више аутомобила и комерцијалне зграде: неколико аутомобила може бити паркирано истовремено механичким паркинг системом. Обртни столови за аутомобиле и камионе се користе када има мало расположивог простора: обртни столови сами заокрену возило у жељени положај. Уверите се сами у наше производе.