O nama

Car Stackers - Automated Parking


Car Stackers je jedan od vodećih svetskih proizvođača automatskih i mehaničkih parking sistema. Sa preko 20 međunarodnih predstavništava, nudimo vam parking rešenja širom sveta. Povećanje broja vozila dovodi do problema sa parkiranjem, koje naši sistemi brzo bezbedno i pouzdano rešavaju. Potraga za parking mestom je stvar prošlosti. Mi znamo kako da svedemo troškove vašeg projekta na minimum. Uspešno smo dovršili veliki broj projekata širom sveta, kao i u vašoj zemlji. Bilo u funkciji izvođača radova ili konsultanta, mi posedujemo vrhunsko znanje o parking industriji i spremni smo da vam pomognemo.

Bez obzira na dosadašnje uspehe, svakim danom se trudimo da budemo što bolji. Tvrdimo: uz našu pomoć, vaš projekat biće uspešan. Mi vam omogućavamo parkiranje maksimalnog broja vozila na vašoj imovini. Naši projekti se uvek izvršavaju efikasno i na vreme. Nudimo vam najbolje proizvode i savete po najnižoj ceni. Naš tim stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom će vam pružiti podršku u izvršenju sledeća 3 koraka: analiza parking prostora-savetovanje o parking prostoru-izvršenje i primena projekta i ugradnja automatskog ili mehaničkog parking sistema. Kontaktirajte nas za besplatnu konsultaciju.

Asortiman naših proizvoda čine potpuno automatizovani parking sistemi, liftovi za automobile, dupli parking sistemi, obrtni stolovi za automobile i kamione. Upotrebom naših automatizovanih parking sistema rešićete problem parkiranja za do 500 automobila. Naši inovativni sistemi omogućavaju potpuno automatsko parkiranje na način koji osigurava maksimalnu uštedu prostora. Našim auto liftovima možete komotno transportovati automobile s jednog sprata na drugi, bez upotrebe utovarne rampe.