Mehanički parking sistem je savršeno rešenje u slučaju nedostatka parkinga. Naš fleksibilni mehanički parking sistem ima nekoliko nivoa parkinga. Stoga su pogodni za poslovne zgrade, kuće za jednu i više porodica, podzemne garaže, montažne garaže i hotele. U zavisnosti od modela, u duploj garaži ima mesta za dva do šest vozila. Sa opterećenjem parking prostora od 2000 kg do 2600 kg, skoro svako vozilo se može udobno parkirati na njemu. Naše duple parkinge karakteriše njihova posebna lakoća korišćenja: Vaše vozilo vam je dostupno jednostavnim okretanjem ključa. Zbog različitih visina i širina parking prostora naših modela, naći ćete pravi parking sistem za svaki problem parkiranja! Naši parking sistemi odlikuju se niskim troškova održavanja, visoka radna i funkcionalna sigurnost (TÜV testiran / CE sertifikovan).

Nezavisni parking sistem za vozila:
Ako na vašem imanju postoji jama, parking sistemi se mogu mehanički spustiti i svakom parking mestu u mehaničkom parking sistemu se pristupa nezavisno i fleksibilno. Naši dupli parking sistemi za zgrade sa jamom su S2.7, S2.8 i S3.
Kosi parking sistem služe da parkirate vozila jedno iznad drugog. Sistemi za skladištenje obezbeđuje maksimalno iskorišćenje parking prostora u ograničenim prostorom. Kontaktirajte nas da biste dobili više informacija.
Ravni parking sistem S2.8 je da na udoban način duplirate svoje parking prostor. Ravni parking sistem kao najbolje rešenje u ograničenim parking prostorima.
Naš više namenski parking sistem S3 je parking sistem koji obezbeđuje maksimalno 3 parking mesto sa vozila koja su jedno iznad drugom. U više namenski parking sistem ima kapacitet do 6 vozila.
Zavisni parking sistem za vozila:
Zavisni parking sistem je za parking sistem za koji nije potrebna jame. To znači da se gornjem vozilu može pristupiti samo ako donji nivo nije zauzet drugim vozilom. Zavisni parking sistemi su pogodni za naknadnu ugradnju. Ovo omogućava da se parking prostor zbije bez velikih troškova za kopanje jame. Ogromnim opterećenjima izložene su posebno rampe parking sistema. Na osnovu našeg iskustva, uspeli smo da razvijemo duple vozne platforme za parkiranje koje su se pokazale izdržljivim. Sa ovim voznim platformama možemo garantovati visok kvalitet i dugotrajnost naših sistema!
V2 je zavisni parking sistem za vozila koji ne zahteva jamu. Parking sistem nudi prostor za dva vozila i veoma štedi prostor. Parking sistemi & Auto liftovi
 

Kontakt

File type not allowed.

File exceeds maximum size allowed.

File already uploaded.

Invalid file.

Bad request.

5 of 5 file limit remaining