Polu-Automatski parking sistemi

Naši parking sistemi parkiraju vozila vertikalno i horizontalno uz pomoć konvejera (transportera). Sistemi za automatsko parkiranje vozila mogu se podeliti na polu-automatske i potpuno automatske sisteme. Dok je korisnik poluautomatskog parking sistema unutar sistema i može da kontroliše proces parkiranja pritiskom na dugme, potpuno automatski sistemi ne omogućavaju pristup unutrašnjosti parking sistema. Korisnik je parkirao svoje vozilo na platformu onda ga sistem potpuno automatski skladišti u sistem za skladištenje sa visokim regalima. Zahvaljujući ovim parking sistemima postojeći parking prostor se može optimalno iskoristiti: svako vozilo naći če svoje savršeno parking mesto. Swiss-Park GmbH Vam nudi i polu- i potpuno automatske parking sisteme.

Naši parking sistemi serije MAX mogu da prime do tri vozila jedno na drugo. Ovde se može parkirati ukupno od 5 do 29 vozila. Maksimalno opterećenje parking mesta je 2600kg, maksimalna širina parking mesta je 270cm. Različita parking mesta mogu se pomerati vertikalno i horizontalno. Pojedinačna vozila se mogu odabrati nezavisno jedan od drugog i transportovati do izlaza iz garaže.

Ulazni prostor je obezbeđen kapijama: one obezbeđuju ličnu bezbednost i otvaraju se samo na kraju procesa kretanja. Pored toga, vozila su zaštićeni od krađe i oštećenja. Sistemi za parkiranje vozila su posebno pogodni za stambene i poslovne zgrade, stambene zgrade, poslovne zgrade, podzemne garaže i hotele.

Kontakt

File type not allowed.

File exceeds maximum size allowed.

File already uploaded.

Invalid file.

Bad request.

5 of 5 file limit remaining